Cubaanse foodtruck en livemuziek

Welkom bij duo Sonidos de Cuba - de ultieme bron voor een onvergetelijke Cubaanse ervaring!

Of je nu op zoek bent naar een solo act, duo, trio of kwartet, bij Sonidos de Cuba bieden we een breed scala aan muzikale opties om aan al je behoeften te voldoen. Onze getalenteerde muzikanten nemen je mee op een reis naar de warme en levendige sferen van Cuba, met een uitgebreid repertoire van traditionele Cubaanse muziek, latin jazz en wereldmuziek. Onze passie en toewijding aan het brengen van authentieke Cubaanse klanken zullen je gasten betoveren en een onvergetelijke sfeer creëren.

Maar dat is niet alles wat we te bieden hebben! Om je evenement helemaal compleet te maken, kun je bij ons ook terecht voor diverse aanvullende diensten. Creëer een sfeervolle setting met onze prachtige Cubaanse decoratie, waaronder kleurrijke vlaggen, tropische planten en unieke artefacten. Of trakteer je gasten op een onvergetelijke smaakbeleving met onze professionele cocktailbar, waar onze mixologen de meest heerlijke en verfrissende Cubaanse cocktails bereiden.

En als je op zoek bent naar iets unieks en opvallends, waarom zou je dan niet onze Cubaanse foodtruck overwegen? Met authentieke gerechten zoals ropa vieja, empanadas en mojito-kip, brengen we de smaken van Cuba rechtstreeks naar jouw evenement. Onze ervaren chefs bereiden ter plekke de meest verrukkelijke gerechten, die je gasten gegarandeerd zullen verleiden met hun exotische smaken.

Bij Sonidos de Cuba streven we ernaar om jou en je gasten onder te dompelen in de betoverende wereld van Cuba. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst, een bruisend feest of een speciale gelegenheid, we zorgen voor een buitengewone en authentieke Cubaanse ervaring die je nooit zult vergeten.

Neem vandaag nog contact met ons op om je evenement te plannen en laat ons je helpen om van je visie werkelijkheid te maken. Laat de klanken, smaken en sfeer van Cuba je gasten betoveren met duo Sonidos de Cuba!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle feesten op een rij: Leukste Themafeest

Feest bij ons of feest bij u: Onze locaties - event-locatie.nl

Cubaanse muziek en dans: cubaanse-muziek.nl

Cubaanse catering en drankjes: cubaanse-catering.nl

Foodtruck: cubaanse-foodtruck.nl

Complete Cubaanse feest: cubaansefeest.nlNeem contact met ons op - Boek een band bij ons

Chat met ons: chat link

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).